WhatsApp Plus APK 2017 SON SÜRÜM APK İNDİR

watch_later 25 Şubat 2017 Cumartesi
Whatsapp Plus APK
Whatsapp Plus APK
Whatsapp Plus 2017  : WhatsApp Messenger, SMS ödememek zorunda kalmadan ileti alışverişinde bulunmanıza olanak tanıyan çapraz platform mobil ileti uygulamasıdır. WhatsApp Messenger iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone ve Nokia için kullanılabilir ve evet, bu telefonlar birbirlerine mesaj verebilir! Whatsapp, 2009'da Yahoo'nun çalışanları olan Jan Koum ve Brian Acton tarafından serbest bırakıldı! Şimdi facebook'a ait. Whatsapp özellikleri nedeniyle çok daha kısa sürede popülerlik kazandı. Şu anda 1 milyar aktif kullanıcısı var.

Whatsapp Plus nedir?

Whatsapp Plus , bir İspanyol geliştirici olan Rafelete tarafından geliştirildi. Orijinal whatsapp'e benzer bir üçüncü taraf uygulaması. Çevrimiçi durumunu gizlemenize, iletiyi mavi işaret göstermeden okumanıza, son görülen resimleri gizlemenize, özel temalar kullanmanıza, çok miktarda dosya göndermenize ve kullanıcı arayüzünü değiştirmemenize ve olmayan diğer harika özelliklerin değiştirmesine olanak tanıyan whatsapp'ın yalnızca değiştirilmiş bir sürümüdür. Resmi whatsapp üzerinde mevcut !!
Yani, burada  whatsapp artı apk  serin whatsapp artı özelliklerin tadını çıkarmak için indirebilirsiniz. Whatsapp artı reborn resmi whatsapp whatsapp kullanmak için hesabınızı bloke anlamına gelir anti-ban özelliği ile geliyor. Ayrıca whatsapp hileleriyle ilgili  önceden yayınladığımız  bazı gizli hileleri ve whatsapp ipuçlarını öğrenebilirsin !

Whatsapp Plus APK 2017

Whatsapp Plus APK
Whatsapp Plus

WhatsApp Plus'ın Özellikleri:

  1. Whatsapp yeşil simge ile geliyor ancak whatsapp plus'da mavi simge alacak ve ayrıca seçiminize göre simge rengini değiştirebilirsiniz 😀
  2. Büyük videolar mı göndermek istiyorsunuz? Evet, whatsapp plus ile 50 MB video boyutunu göndermenizi sağlayan kolaydır.
  3. Resmi whatsapp'ta, seçerek aynı anda 10'a kadar fotoğraf gönderebilirsiniz, ancak WhatsApp plus'da bir seferde 10'dan fazla fotoğraf gönderebilirsiniz.
  4. Whatsapp arka plan rengini, bildirimleri, sohbetler rengini whatsapp artıyla değiştirin.
  5. Bir resmi gönderdiğinizde resmi whatsapp'ta kalitesini düşürür ancak whatsapp plus'da netlik kaybı olmaksızın yüksek kaliteli görüntüler gönderebilirsiniz.
  6. Artı sürümü kullanarak whatsapp'ın tüm görünümünü değiştirin. Birçok whatsapp artı temaları hem ödenmiş hem de görünümünü değiştirme konusunda özgürdür.
  7. Ayrıca belirli kullanıcılara durumunuzu gösterebilir ve daha uzun statü de ekleyebilirsiniz.
  8. Onlarla sohbet ederken arkadaşınızın durumunu profilin açılmasına gerek kalmadan görebilirsiniz.

Whatsapp Plus APK'yi Yükleme Gereksinimleri

  • Whatsapp Plus Apk son sürümü. [Verilen Linklerin Altında].
  • Çalışan bir İnternet / veri bağlantısı.
  • Resmi whatsapp'in sohbetlerini yalnızca, whatsapp iletilerinizi ve medyalarınızı kaybetmek istemiyorsanız yedekleyin.
  • Üçüncü taraf uygulama kurulum izni.

Whatsapp Plus Apk 2017 Nasıl Kurulur?

Android cihazınıza whatsapp'ın modded sürümünü yüklemek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir!
Her şeyden önce, en son apk dosyasını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.Şimdi Android telefonunuza aşağıdaki linki indirin APK indirin. Hem dahili hem de harici bellek çalışır.Whatsapp plus apk dosyasını telefonun SD kartı veya dahili belleğinden yüklemek için öncelikle ayarlarınızda yapabileceğiniz üçüncü taraf kurulumunu cihazınızda etkinleştirmeniz gerekir.
  • Android 4.0 ve sonraki sürümlerde çalışan cihazı kullanıyorsanız, sadece   Ayarlar'a gidin »Güvenlik ve 'Bilinmeyen Kaynaklar' kutusunu işaretleyin.
Whatsapp Plus 2017
  • APK'yi telefonda indirdiğiniz veya PC'den aktardığınız klasöre gitmek için bir dosya keşfine ihtiyacınız olacaktır.
  • Daha önce yüklenmiş olan whatsapp plus veya herhangi bir resmi whatsapp'a sahipseniz öncelikle Android'i kaldırın ve android cihazınızdan resmi whatsapp uygulamasını kaldırın. Ancak, bunu yapmadan önce sohbetlerini ve medyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.
  • Bunun için cihazınızda yüklü resmi whatsapp dosyasını açın.
  • Sohbetleri yedeklemek için cihazınızda yüklü olan whatsapp uygulamasını açın ve ardından Ayarlar'a gidin ve Sohbet'e, ardından Sohbet Yedekleme'ye gidin. Sohbetlerinizi ve verilerinizi yedeklemek biraz zaman alacaktır.
Whatsapp Plus
  • Şimdi bunun için whatsapp plus kurma zamanı, yüklemeye başlamak için aşağıdaki indirilen apk dosyasına dokunun ve bir dakikadan daha kısa bir sürede tamamlanacaktır.
  • Kurulum bittikten sonra whatsapp plus'ı açın ve cep telefonunuzun numarasını doğrulayın.
  • Cep telefonu numaranızı doğruladıktan sonra Whatsapp plus , önceki sohbetlerinizi geri yüklemenizi ister . Onları geri yüklemek isterseniz geri yükle'ye dokunun.
  • Işiniz bitti 😀 Şimdi tadını çıkarın!
NOT:  İndirme bağlantıları kilitlidir. İndirilecek bağlantıları almak için yayını paylaşmanız gerekiyor. Mobil Cihazlar için Kullanıcılar Google Chrome Tarayıcı ile Siteye Erişmeyi Deniyor. O halde Linkleri Görme Şansınız Var!

% 100 Çalışıyor v5.50 İndirme:  Whatsapp Plus APK

Yukarıdaki whatsapp artı işe yaramazsa, neredeyse whatsapp + 'un tüm özelliklerini sunan gbwhatsapp'ı deneyebilirsiniz.

İndirin:  GBWhatsapp [Whatsapp Plus Alternative]

Umarım whatsapp plus apk'ü indirebilir ve özelliklerinin tadını çıkarırsınız. Eğer apk dosyasını indirirken herhangi bir problemle karşı karşıya kalırsanız, aşağıda yorum yapmanız yeterli olacaktır, eminim sana yardımcı olacağım 🙂 Bu sayfayı serbest bıraktığında en son apk dosyasını almak için bu sayfaya yer imi koyabilirsiniz. Bu mesajı arkadaşlarınızla paylaşmayı unutma!



sentiment_satisfied Emoticon